top of page

«Лідер галузі 2023» — підтвердження нашої ефективності


Свідоцтво Лідера національного бізнес-рейтинга

ТОВ «Науково-виробниче об'єднання «ЕКМА-СТО» - визнаний лідер


10.11.2023р. ТОВ "НВО "ЕКМА-СТО" отримало незалежну бізнес-нагороду "Лідер галузі 2023" від Національного бізнес-рейтингу.


Статус лідера відображає ефективність роботи підприємства, внесок у розвиток економіки країни, підвищення рівня добробуту громадян.

Результати Національного бізнес-рейтингу в Україні

Понад 30 років головною діяльністю нашого підприємства є виробництво спеціального технологічного одягу і аксесуарів для персоналу чистих приміщень високотехнологічних галузей промисловості та виробництво одягу для роботи з мікроорганізмами.


Ми маємо тривалий досвід роботи в даній сфері бізнесу, високий інтелектуальний і професійний потенціал персоналу для задоволення вимог замовника.


Політика підприємства така, що забезпечення Замовника необхідним одягом та аксесуарами високої якості - це головне завдання для підприємства.


Високі позиції в рейтингу наша компанія утримує не перший рік. Вперше відзнаку «Лідер галузі» підприємство отримало у 2016 році. Кожна нагорода – це перемога всього колективу, підтвердження успішності та результативності діяльності, авторитетне визнання успіху.


Утримуватися у топі нам допомагають корпоративні принципи, яких дотримується кожний співробітник ТОВ "НВО"ЕКМА-СТО". Основні з них:

  • висока якість;

  • надійність підприємства як партнера;

  • швидкість та вчасне виконання замовлень;

  • важливість і увага до кожного замовника.

Все це гарантує успішну комерційну діяльність, і є основою для динамічного розвитку нашого підприємства.


Основною рушійною силою у досягненні успіху є наш колектив. Ми цінуємо своїх працівників і докладаємо максимум зусиль для того, щоб кожен був задоволений роботою та міг постійно розвиватися.


Ми пишаємося отриманим званням "Лідер галузі 2023"! Нагорода Національного бізнес-рейтингу для всього нашого колективу – це не лише гордість і натхнення, а й підтвердження результативності роботи підприємства.


Підтвердження Лідерського статусу - не просто оцінка, це символ надійності і довіри, який означає планомірну реалізацію стратегії підприємства та виконання зобов'язань перед замовниками, партнерами, державою і суспільством. Це відображення високої якості послуг, побудови відносин з замовниками і партнерами на підставі довіри та порядності.


Рейтинг підприємств будується на основі даних фінансової звітності, а тому його результати об'єктивні й показують реальних лідерів у кожній галузі.


Національний бізнес-рейтинг демонструє рівень успішності й стабільності підприємств України. Є частиною міжнародної спільноти успішних організацій - Союзу НБР, який 17 років поспіль визначає і популяризує провідні суб'єкти підприємництва країн Європи і Азії.


Дякуємо Національному бізнес-рейтингу за відзнаку, колективу за високі досягнення, а нашим замовникам за їх вибір!


«ЕКМА-СТО» – надійний партнер та постачальник якісного одягу!

bottom of page