top of page

Нагорода "Лідер галузі 2020"


Нагорода "Лідер галузі 2020"

ТОВ «Науково-виробниче об'єднання «ЕКМА-СТО» отримало незалежну бізнес-нагороду «Лідер галузі 2020»



Лист про результати національного бізнес-рейтингу в Україні

Звання «Лідер галузі 2020» – солідна основа для зміцнення позитивної репутації організації. Це авторитетний знак успішності, упевненості, прозорості бізнесу, прагнення до високих стандартів галузі та важливого внеску підприємства у розбудову України.


Рейтинг укладено за підсумками незалежного аналізу фінансово-господарських показників діяльності 1 206 902 підприємств України. За підсумками незалежного аналізу фінансово-господарських показників діяльності ТОВ «НВО «ЕКМА-СТО» зайняло:

  • 5 місце (золото) в ТОП-100 у номінації "Результативність та рентабельність" (Регіон Україна);

  • 2 місце (золото) в ТОП-40 у номінації "Результативність та рентабельність" (Регіон м. Київ).

Національний бізнес-рейтинг в Україні проводить незалежні та прозорі дослідження діяльності вітчизняних підприємств вже протягом 17 років.


Вперше відзнаку «Лідер галузі» «НВО «ЕКМА-СТО» отримало у 2016 році. Кожна нагорода – це перемога всього колективу, підтвердження успішності та результативності діяльності, авторитетне визнання успіху. Тому відзнака «Лідер галузі 2020» – це не лише гордість і здобуток усього колективу, а й потужний імпульс для нових досягнень на шляху до подальшого розвитку та вдосконалення. Ми пишаємося та готові докласти ще більше зусиль для отримання найкращих результатів.


Дякуємо Національному бізнес-рейтингу за відзнаку, колективу за високі досягнення, а нашим замовникам за їх вибір!


«ЕКМА-СТО» – надійний партнер та постачальник якісного одягу!

bottom of page