top of page

Нагорода "Лідер року 2021"


Нагорода "Лідер року"

ТОВ «Науково-виробниче об'єднання «ЕКМА-СТО» отримало незалежну бізнес-нагороду «Лідер року 2021».


Відзнака «Лідер року 2021» — авторитетний знак успішності, упевненості, прозорості бізнесу, прагнення до високих стандартів галузі та важливого внеску підприємства у розбудову України.

Лист з результатами рейтингової програми "Лідер року 2021"

Підґрунтям для нагородження стали результати щорічного комплексного ранжування підприємств за показниками фінансово-господарської діяльності. Статус Лідера відображає ефективність роботи підприємства, внесок у розвиток підприємництва та економіки, підвищення рівня добробуту громадян нашої країни.


За підсумками незалежного аналізу фінансово-господарських показників діяльності серед 399 737 підприємств України ТОВ «НВО «ЕКМА-СТО» зайняло:


  • 5 місце (Золото) серед суб'єктів господарювання України за сумою місць 4-х номінацій фінансово-господарської діяльності.

  • 3 місце (Золото) серед суб'єктів господарювання м. Києва за показником «Комплексна оцінка фінансової стабільності».

Національний бізнес-рейтинг в Україні проводить незалежні та прозорі дослідження діяльності вітчизняних підприємств вже протягом 17 років. Рейтинг підприємств визначається на основі даних фінансової звітності, а тому його результати об'єктивні й показують реальних лідерів у кожній галузі.


Вперше відзнаку «Лідер галузі» «НВО «ЕКМА-СТО» отримало у 2016 році. Кожна нагорода – це перемога всього колективу, підтвердження успішності та результативності діяльності, авторитетне визнання успіху. Тому відзнака «Лідер року 2021» – це не лише гордість і здобуток усього колективу, а й потужний імпульс для нових досягнень на шляху до подальшого розвитку та вдосконалення. Ми пишаємося та готові докласти ще більше зусиль для отримання найкращих результатів.


Статус Лідера – це відповідальний символ надійності і довіри, який означає планомірну реалізацію стратегії підприємства та виконання зобов'язань перед партнерами, державою і суспільством. Відображає високу якість послуг, побудову відносин з замовниками і партнерами на підставі довіри та порядності.


Дякуємо Національному бізнес-рейтингу за відзнаку, колективу за високі досягнення, а нашим замовникам за їх вибір!


«ЕКМА-СТО» – надійний партнер та постачальник якісного одягу!

bottom of page