top of page

Тридцять років поспіль НВО "ЕКМА-СТО" - надійний виробник технологічного одягу для чистих приміщень

За останні півстоліття якісно змінилися чисті приміщення, розширилися області їх використання, індустрія чистоти розвивається швидкими темпами.  


людина в комбінезоні

Пильна увага контролю забруднень – ключова риса багатьох технологічних середовищ. Під час експлуатації чистих приміщень обов'язковою вимогою є підтримка в них заданого класу чистоти.


Визначаючи критичні чинники, що впливають на цей найважливіший показник, відразу ж можна безпомилково заключити, що критичний чинник – це працюючий персонал. Незважаючи на вдосконалення обладнання, оздоблювальних матеріалів, систем підготовки повітря, людський організм виробляє все стільки ж «бруду» і працюючий персонал залишається основним джерелом забруднень. Джерел поширення забруднення особливо на харчових підприємствах безліч, зокрема дуже небезпечні забруднення біологічного характеру.

 

Однак, не зважаючи на те, що природа людини не змінилася, не всі виробництва перейшли до тотального використання ізолюючих технологій. Саме тому, як показує аналіз ризиків, людина, яка працює в чистих приміщеннях, як і раніше, є основним джерелом забруднення та основним критичним фактором. Це є серйозною загрозою якості продукції. Саме тому необхідно брати до уваги, що чисте приміщення відповідатиме своєму призначенню, якщо персонал працює у високоякісному одязі та використовує комплекти одягу відповідно до рекомендацій.

 

Засноване в 1991 році "Науково-виробниче об'єднання "ЕКМА-СТО" (Спеціальний Технологічний Одяг) постійно розвивається, розширюючи асортимент продукції, тим самим задовольняючи вимоги замовників. Сучасні світові тенденції змушують нас виготовляти не тільки стандартні вироби, а і вироби, що розробляються за індивідуальними запитами замовників, з урахуванням технологічних процесів на виробництві замовника.


Двоє людей в комбінезонах

Більше 30 років НВО "ЕКМА-СТО" – надійний виробник технологічного одягу для чистих приміщень. Підприємство знаходиться в постійному пошуку нових процесів, технологій та їх поширення серед підприємств та наукової спільноти.

 

Продукція нашого підприємства  виготовляється під контролем та керівництвом спеціалістів високої кваліфікації  у відповідності до технічних умов, які розроблені нашими спеціалістами та затверджені у встановленому в Україні порядку.


Розроблений та виготовлений одяг для чистих приміщень відповідає рекомендаціями GMP ЄC:

  • персонал, що працює в чистому приміщенні, не повинен впливати на чистоту приміщення;

  • одяг та його якість повинні відповідати технологічному процесу та типу робочої зони. Одяг потрібно носити так, щоб був забезпечений захист продукції від забруднень.

Висока якість продукції і відповідність вимогам міжнародних та вітчизняних стандартів забезпечується системою управління якістю виробництва, яка відповідає вимогам  міжнародного стандарту ISO 9001:2015 (сертифікат наданий швейцарською фірмою «SGS»).


Сертифікат СЖС

Крім того, місія підприємства "ЕКМА-СТО" – забезпечити споживачів якісним одягом, в якому буде не тільки безпечно, а і комфортно працювати.

 

Тому ми завжди готові допомогти у виборі необхідних комплектів робочого одягу саме для Вас, надати конструктивну інформацію стосовно призначення одягу та аксесуарів в залежності від матеріалів виготовлення, а також розробити нові моделі технологічного одягу, які задовольнять Ваші побажання і вимоги.


Запрошуємо Вас до довготривалої та взаємовигідної співпраці!

bottom of page